miercuri, 28 decembrie 2016

luni, 28 noiembrie 2016

Invitatie nunta cu pom

Invitatie rustica handmade cu un pom, Pomul vieții-Arborele cosmic care este unul dintre cele mai bogate și mai răspândite simboluri.
Simbol al vieții în contiună evoluție, în ascensiune spre cer, arborele evocă întreg simbolismul, el slujește drept simbol pentru caracterul ciclic al evoluției cosmice: moarte și regenerare, înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos ; înaltul, prin ramurile dinspre vârf. Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru.
Pomul vieții are drept sevă roua cerească, iar fructele lui inaccesibile muritorilor, transmit o mică parte din nemurire.
El este simbol al vietii, al increngaturii familiei, cu coroana in bolta cereasca si cu radacinile puternic infipte in pamant, el face legatura intre oameni si divinitatea suprema.












Liliana

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Invitatie rustica

Invitatie rustica cu motive florale.
Florile joacă un rol foarte important la ceremonia de nuntă, deoarece aduc șarm și reprezintă un simbol unic al mariajului.










Liliana