duminică, 24 iulie 2016

Invitatii si pahare rustice

La inceputuri invitatiile de nunta erau verbalizate deoarece exista un mic impediment, multi oameni nu stiau sa citeasca. Astfel abia in anii 1300 in Europa apar primele invitatii de nunta scrise de mana. Bineinteles ca de acest lux se bucurau familiile instrarite de vita nobila. Calugarii fiind unele din putinele persoane care stiau sa scrie si sa citeasca. De asemenea erau recunoscuti pentru scrisul lor de mana caligrafic.
Nuntile cu tematica taraneasca sunt foarte populare in tara noastra, motiv pentru care invitatiile rustice cu scris de mana sunt foarte apreciate de miri. Si chiar daca acum se redacteaza pe suport electronic in numarul de exemplare dorit, caracterul ales le ofera un design elegant.
Daca nunta are loc intr-o locatie rurala, pentru mirii care organizeaza o nunta rustica, le propun un model de pahare si invitatii cu dantela din hartie, flori, fluturi, inimi.











Liliana

luni, 18 iulie 2016

Invitatii botez

Invitatie botez pentru fetite, baieti, gemeni, handmade.















Liliana

sâmbătă, 9 iulie 2016

Pahare miri cu pene-puf si invitatii 2 in 1

Pahare pentru miri cu pene-puf si invitatii 2 in 1.
Fie ca vi le doriti pentru nunta voastra sau vreti sa le oferiti cadou unui cuplu aflat la inceput de drum, va garantam ca aceste pahare va vor ajuta sa creati o impresie extraordinara invitatilor!
Pentru un impact maxim puteti alege si pentru nasi un set de pahare cu puf si pene ce pot fi de asemenea asortate cu tinutele acestora.
Invitatiile se pot face si fara mainile mirilor si a bebelusului pentru a servi la o nunta fara cel de-al 3-lea membru al tinerei familii.
















Liliana